واحد توسعه و تحقیق - R&D
مرکز فوق تخخصی درمان ناباروی و سقط مکرر ابن سینا افتخار دارد به عنوان یک مرکز مرجع با کلیه مراکز درمان ناباروری به خصوص مراکز جهاد دانشگاهی همکاری نزدیک و فعالانه ای داشته باشد.
همچنین در صورت تمایل مراکز می توانند برای اجرای برنامه های آموزشی برای ارتقاء توانمندی ها و بهبود کیفیت ارائه خدمات در مراکز داوطلب با واحد R&D ارتباط داشته باشند.
واحد ارجاع R&D (تحقیق و توسعه یا همان Research &Development) مرکز درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا در سال ۱۳۹۷ به منظور گسترش همکاری با متخصصینی که در مطب خود در زمینه بررسی و درمان بیماران نابارور فعالیت می کنند تاسیس شده است.
براساس این همکاری، با برگزاری جلسات و سمینارهایی به متخصصین واجد شرایط و مشغول به کار در خارج از مچموعه مرکز درمان ابن سینا، آموزش های لازم در زمینه ارزیابی زوجین نابارور ارائه گردیده است.به طوری که این گروه از متخصصین محترم به عنوان همکار مرکز ابن سینا محسوب می گردند و از راه های دور ونزدیک در ساسر کشور با واحد ارجاع مرکز ابن سینا در تعامل هستند.
بیماران پس از ارزیابی اولیه توسط این گروه ازمتخصصین محترم، به واحد همکاری وارجاع بیماران ابن سینا معرفی می گردند.
مدیر این واحد، دکتر آتوسا کریمی، متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ درمان ناباروری و عضو هیأت علمی پژوهشگاه ابن سینا هستند.
مدیر این واحد، دکتر آتوسا کریمی، متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ درمان ناباروری و عضو هیأت علمی پژوهشگاه ابن سینا هستند.
کارشناس این واحد سرکار خانم کوثر حیدری می باشند و از طریق شماره تلفن ثابت و موبایل با بیماران و پزشکان ارتباط برقرار نموده، اطلاعات لازم را به آنان ارائه می نمایند و پذیرای بیماران گرامی می باشند.
تلفن ثابت: 22644728 - 021 و 23519 - 021 داخلی 434
موبایل: 2805746 - 0991
تلفن ثابت: 22644728 - 021 و 23519 - 021 داخلی 434
موبایل: 2805746 - 0991
مدیر واحد ارجاع سرکار خانم دکتر آتوسا کریمی جراح ومتخصص زنان وفلوشیپ نارباروی می باشند. بیماران پذیرش شده بر مبنای طرح مشکل اولیه جهت بررسی های فوق تخصصی درکلینیکهای مختلف از قبیل کلینیک ناباروری زنان و مردان، اندومتریوز، پستان، ایمونولوژی، داخلی، ژنتیک، سونوگرافی، پره ناتالوژی وهم چنین آزمایشگاه تشخیص طبی مرکز درمان ابن سینا مورد پذیرش و بررسی های تشخیصی ضروری قرار می گیرند، سپس اقدامات درمانی مناسب جهت ایشان آغاز می گردد.
در نهایت نتیجه درمانی بیمار (به عنوان مثال بارداری به دنبال انجام سیکل میکرواینجکشن) به اطلاع پزشک مربوطه رسانیده می شود.
از دیگر فعالیتهای مهم واحد ارجاع، ایجاد همکاری با مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قزوین میباشد که از طریق فن آوری Telemedicine ارتباط موثر وپیوسته با متخصصین محترم آن مرکز برقرار شده و هماهنگی های لازم جهت تجویز داروها و انجام سونوگرافی ها صورت گرفته و بیماران در نهایت تنها جهت انجام عمل جراحی (عمل پانکچر، انتقال جنین، هیستروسکوپی، TESE و ...) به واحد ارجاع وسپس به بخش های مورد نیاز مرکز درمان ناباروری ابن سینا مراجعه می نمایند.
این امر کمکی شایان به عزیزانی است که در استان قزوین و یا شهر های اطراف آن ساکن هستند و در عین حال از نظر مسافت وهمچنین با توجه به شرایط همه گیری کرونا، امکان مراجعات مکرر به مرکز درمان ابن سینای تهران را ندارند.این گروه از بیماران با پیوستن به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قزوین و انجام بررسی های لازم تحت نظر متخصصین محترم در مرکز قزوین، تنها جهت امور ضروری نظیر عملهای جراحی به مرکز درمان ابن سینا مراجعه می نمایند.
لازم به یادآوری است که نتایج موفقیت وبارداری در بیماران ارجاع شده از واحد جهاددانشگاهی قزوین بسیار درخشان بوده است وبدین وسیله امکان بارداری برای بسیاری از زوجینی که امکان دسترسی مستقیم به ابن سینای تهران را نداشته اند فراهم گردیده است.